Избрани Новини

Кметският екип на Дупница дари средства на МБАЛ "Св.Иван Рилски“

Те ще се използват в борбата с COVID-19

Кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев, неговите заместници Крум Милев и Олга Китанова дариха част от заплатите си на Многопрофилната болница за активно лечение „Св.Иван Рилски“. Дарените лични средства на болницата в Дупница ще се използват в борбата с COVID-19.
От МБАЛ „Св.Иван Рилски“ изказаха благодарност към всички добри хора, които са се включили с дарения. „Благодарим на физическите лица и фирмите за инициативността, благодарим на всички дупничани, че обединиха сили и ресурси в такъв тежък момент. Само заедно ще се справим с това изпитание“, заяви персоналът на лечебното заведение, след като със събраните средства бе закупен респиратор за интензивно лечение. Кампанията по набиране на средства продължава. Направените дарения ще се използват за нуждите на лечебното заведение и медиците в борбата с коронавируса.
През последните седмици лични средства и медицински консумативи на болницата в Дупница дариха също общинският координатор на ГЕРБ Ивайло Константинов, съветниците Емил Гущеров и Димитър Крекманов, както и народният представител Радослава Чеканска.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов