Избрани Новини

Втори уебсеминар провежда днес АУБ

Американският университет продължава серията от виртуални кръгли маси

Американският университет в България (АУБ) продължава серията от виртуални кръгли маси. На тях преподаватели от АУБ с различен профил хвърлят светлина върху отражението на здравната криза в различни сфери на живота. Дискусиите се провеждат на английски език. Те са насочени към студентите и цялата АУБ общност, но са отворени за всеки, който се интересува от тези горещи теми.
Днес е вторият уебсеминар, започва от 20:00 ч.: https://www.aubg.edu/events/water-cooler-conversation-series-part-1. Той дава старт на ежеседмични онлайн срещи, в които преподаватели и студенти от АУБ ще водят тематични дискусии. По време на първото издание професорът по психология Роналд Харви ще даде съвети за управление на психичното здраве и психологическото благополучие в условията на социално дистанциране. Можете да проследите разговора на живо чрез Zoom и стрийминг на страницата на АУБ във Facebook.
Третото събитие ще се проведе на 14 април, вторник, от 20:00 ч.: https://www.aubg.edu/events/covid-19-towards-a-new-world-order. То ще се фокусира върху темата „COVID-19: към нов световен ред?“. В кръглата маса ще се включат преподаватели от Департамента по политически науки и европеистика на АУБ.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов