Избрани Новини

Болници в Благоевград получиха нови предпазни средства

Предоставени са от Тодор Наков

Община Благоевград предостави защитни костюми, предпазни шлемове и маски на здравните работници от Центъра за спешна медицинска помощ, Многопрофилната болница за активно лечение - ПУЛС и Многопрофилната болница за активно лечение - Благоевград.

Предпазните костюми са заплатени и дарени на община Благоевград от Тодор Наков и са разпределени по здравните заведения.

Центърът за спешна медицинска помощ Благоевград получи 100 маски, 10 предпазни шлема за лице и 15 защитни костюми за многократна употреба.

Многопрофилната болница за активно лечение ,,ПУЛС“ получи 200 маски, 30 предпазни шлема  за лице и 53 защитни костюми за многократна употреба.

Многопрофилната болница за активно лечение - Благоевград получи 200 маски, 20 предпазни шлема за лице и 60 защитни костюми за многократна употреба.

,,Благодаря на лекарите и медицинските екипи. Благодаря на хората, които ни помагат в трудната обстановка, в която се намираме. Благодаря, че отделяте от личните си средства, за да помогнете! Нека бъдем единни в създалата се ситуация в името на нашите деца и родители! Заедно можем да победим“, каза инж.Томов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов