Наркомани и дилъри прибраха в Югозапада

Урожаят е предимно от Сандански

Акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград:

- На 20.03. в гр.Сандански от полицейски служители на РУ-Сандански е извършена проверка на 33-годишна от града, в която е намерено и иззето пакетче с около 0,90 грама амфетамин. В хода на работата по случая е задържано и лицето, разпространило наркотичното вещество, а именно 27-годишен от гр.Сандански. След предприето претърсване в обитаваното от него жилище в града е намерена и иззета около 198 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

- На същата дата в гр.Сандански полицейските служители са проверили  28-годишен от гр.Хисаря, 26-годишен от с.Гурмазово, община Божурище, 23-годишен от гр.Сандански и 24-годишен, също от гр.Сандански. В 28-годишния е намерена и иззета около 1 грам тревиста маса, реагираща положително на канабис, а във вход на жилищна сграда, обитавана от 23-годишния санданчанин, е намерена и иззета около 3 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

- На 22.03. около 16:50 часа в с.Склаве, община Сандански, е извършена проверка на 18-годишен от селото, в когото е намерена и иззета около 9 грама суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.                    

- Около 15:30 часа на 20.03. в Петрич от полицейски служители на РУ-Петрич е проверен 27-годишен от града. В него е намерена и иззета около 0,67 грама тревиста маса, реагираща положително на марихуана. Мъжът е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.                             .

- Вчера в с.Дъбница, община Гърмен, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е проверен 29-годишен от селото, в когото е намерена и иззета около 0,4 грама марихуана. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Уведомена е РП-Гоце Делчев.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"