Избрани Новини

Плевенчанка със силен старт в шоуто "Гласът на България" (Видео)

Христина Христова ще е част от отбора на Камелия

24-годишната Христина Христова от Плевен стартира силно участието си в "Гласът на България" и даде заявка да бъде една от фаворитките в музикалното реалити.

Талантливата Тина реши да се представи с песента "Nevinost" на сръбската фолк икона Цеца Величкович, а на изпълнението й първа се обърна Камелия. Михаела Филева и Графа също не останаха равнодушни към таланта на чаровната плевенчанка и натиснаха бутоните си. Последва рязка смяна на стила - песен на американската блус звезда Ета Джеймс, с която плевенчанката впечатли още повече и затвърди силната си изява.

"Иде ми да си изям задника от яд. Аз винаги съм твърдял, че човек не трябва да бъде жертва на предубеждение и сам се хванах в собствения си капан. Ти си ужасно талантливо момиче и ужасно ме е яд, че не се обърнах", гласеше коментарът на Иван Лечев.

В крайна сметка Христина, която идва от музикално семейство и е бивша възпитаничка на НУИ "Панайот Пипков", избра за свой ментор Камелия, като бъдещото им сътрудничество бе подплътено със силна прегръдка. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов