Избрани Новини

ЧЕЗ преустановява планираните дейности по електроразпределителната мрежа

Ще се изпълняват само неотложни дейности по поддръжка и ремонт на мрежата

Във връзка с обявеното извънредно положение, „ЧЕЗ Разпределение България" спира планираните дейности по електроразпределителната мрежа. За осигуряване непрекъснатост на електрозахранването за хората, които работят от вкъщи, ще се изпълняват само неотложни дейности по поддръжка и ремонт на мрежата.

С цел ограничаване разпространението на вирусни инфекции, компаниите от Групата на ЧЕЗ в България предприемат и мерки за защита на своите клиенти и служители, като временно променят организацията на дейността на клиентските си центрове. Превантивните мерки влизат в сила от 16 март и са инициирани във връзка с разпоредените със заповед на министъра на здравеопазването противоепидемични мерки на територията на страната и препоръките на Националния оперативен щаб.

Обслужването на клиентите на дружествата от Групата ЧЕЗ в България ще се осъществява основно по имейл и телефон. Компаниите обявяват каналите си за комуникация: имейл адрес klienti@cez-rp.bg за ЧЕЗ Разпределение България, info@cezelectro.bg за ЧЕЗ Електро България и денонощна информационна линия 0700 10 010 за двете дружества. Информация за размер на дължими суми и смущения в електрозахранването може да бъде получена чрез същите канали.

Центровете за обслужване на клиенти ще работят с клиенти от 09:00 ч. до 15:00 ч. от понеделник до петък. В центровете се допуска брой хора, равен на броя гишета за обслужване в конкретния център. Компанията призовава гражданите да бъдат търпеливи, ако се налага изчакване извън сградите.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)