Избрани Новини

Търси се най-добрият млад шофьор на България за 2020 година

Животът

14-03-2020, 11:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Организаторите са подготвили страхотни награди за участниците, които се класират на финала

Започна Най-добър млад шофьор на България 2020. За трета поредна година СБА търси най-добрите, отговорни и смели млади шофьори.

Организаторите са подготвили страхотни награди за участниците, които се класират на финала. Голямата награда и този път е чисто нов автомобил. Победителят в кампанията ще има възможността да шофира JEEP за период от една година. „Това е марката, която е емблема за сигурност, надеждност, високи технологии и неподражаем стил“ – заявиха от Витоша Ауто, новият представител на марката за България.

Каква е технологията за участие?

Регистрацията за участие е на youngdriver.bg от 4 март до 13 април. Регистрацията е завършена, когато участникът е решил онлайн теста. Той съдържа 20 въпроса за 20 минути. Част от въпросите са познати от листовките, а останалите проверяват цялостните умения зад волана.

На 24 април в сайта на кампанията ще бъдат обявени 20-те финалисти, които продължават към финалното състезание. Това ще са участниците с най-добри резултати от теста по брой верни отговори и време за решаване. Всеки финалист също така трябва да отговаря на условията за участие. Може да се запознаете подробно с тях тук, но накратко трябва да е: - на възраст между 18 и 26; - с до 5 години стаж зад волана; - да няма съставени актове за нарушения.

20-те финалисти ще се изправят в оспорвана битка за голямата награда и титлата „Най-добър млад шофьор на България“. Мястото е гр. Варна, а датата 8 май. Финалистите ще преминат през различни изпитания, за да докажат своите умения и познания. Очакват ги шофиране с препятствия, оказване на първа помощ, смяна на гума за време, майсторско шофиране, но най-вече целта е да покажат прецизност и бързина. Още за състезанието може да откриете тук.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)