Избрани Новини

Винарна събира лозари и винари

Дегустации ще се предлагат и в шатото сред лозята

От 14 до 16 февруари тази година отново най-хубавият лозарски празник „Трифон Зарезан” събира лозари, винари, винолюбители, ценители, туристи, гости и приятели за празненства и винени дегустации. И през трите дни Винарска изба РУПЕЛ ще бъде отворена за посещения и дегустации. Ще имате възможността да се разходите из винарната, да откриете процеса на производство на вино, да видите лично лозята и да опитате висококачествено българско вино. Във винарната ще бъдете посрещнати от гостоприемен екип, а вината в магазина към винарната ще се предлагат на атрактивни цени. Входът е безплатен.
ПРОГРАМА за събитието:
16 февруари (неделя)
От 10.00 до 16.00 ч. винарната ще бъде отворена за безплатни посещения и дегустации, включително и на нови реколти. Дегустации ще се предлагат и в шатото сред лозята.
Събитието е част от тридневната серия, озаглавена „Дни на отворените врати в Мелнишко“. Заедно с другите винарни от района препоръчваме да се облечете комфортно и да се отправите към хълмовете, откривайки вълшебния свят на българското вино. Винарни и лозя ще отворят вратите си за вас.
По време на обиколките между винарните може да видите и много забележителности:
Епископска базилика Сандански, парк "Свети Врач" - гр.Сандански, Мелник, Хераклея Синтика, 
Рупите,  Самуилова крепост, Златолист - храм-къща на Преподобна Стойна и много други.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов