Избрани Новини

Преместват спектакъла "Женитба“ в театъра в Благоевград

Играе се на 17 февруари и 9 март от 19.00 часа

Преместват спектакъла „Женитба“ в театъра в Благоевград на 17 февруари и 9 март. Всички, закупили билет, трябва задължително да го презаверят на касата на зала „Яворов“.

Поради непредвидени технически причини продуцентите на спектакъла „Женитба“ съобщават, че постановката се премества от зала „Яворов“ в ДТ „Никола Вапцаров“.

Датите на изиграването в Благоевград и часът остават същите – 17.02. и 9.03., 19:00 ч. Поради по-малкия капацитет на залата на театъра, част от закупилите билет зрители за 17.02. ще бъдат поканени да изгледат комедията на следващата дата 9 март, отново в театъра.

Всички, закупили билети за 17.02. и за 09.03. трябва да ги презаверят и да получат нови места на касата на зала „Яворов“ от 10 до 17 февруари между 10:00 и 17:00 ч. в работните дни. Ценовите категории се запазват.

Продуцентите на спектакъла изказват своите извинения за създаденото неудобство. Като знак на внимание, на всеки зрител на спектакъла „Женитба“ ще бъде подарен и по един безплатен билет за спектакъл от репертоара на благоевградския театър.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов