Избрани Новини

Александър Мацурев: ГЕРБ и правителството продължават своя ангажимент за увеличение на учителските заплати

Предвижда да осъщества срещи с всички училищни директори в общината

ГЕРБ и българското правителство продължават своя ангажимент за увеличение на заплатите на учителите, което се случва в последните три години и ще продължи и в бъдеще. Това заяви народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев на среща със Зорка Шумарова, директор на ОУ " Климент Охридски" – Добринище и Петър Галчев, кмет на града. По време на срещата бяха обсъдени възможностите за развитие и реновиране на материалната база на училището и подобряването на учебния процес.
„Предвиждам да осъщества подобни срещи с всички училищни директори в община Банско. За мен като народен представител е от съществено значение да имам отворен диалог, както и добра обратната връзка с училищните директори и учителите. Това дава възможност да сме полезни  и отговорни към  всички, независимо в коя част на страната са”, коментира Александър Мацурев.
Народният представител отправи покана учители и ученици от ОУ " Климент Охридски" да посетят Народното събрание и да се запознаят в детайли с работата на депутатите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов