Избрани Новини

Александър Мацурев взе участие в срещите на министър Сачева в Банско

"Налице е синхрон в работата на местната, изпълнителната и законодателната власт", заяви депутатът

Народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев взе участие в срещите на министъра на труда и социалната политика Деница Сачева и на изпълнителния директор на Агенцията за социално подпомагане Румяна Петкова по време на посещението им в Банско. Залата на Посетителския център в Банско беше пълна с представители на неправителствения сектор,  родители и близки на хора с увреждания, ползватели на социални услуги и граждани.

„Получи се активна дискусия,  в която министър Сачева разясни подробно проблемите и перспективите в социалната сфера,  отговори на много въпроси от присъстващите и даде ценни препоръки. Оценката, която постави тя на постигнатото до този момент и ангажираността на политиците в социалната сфера е висока атестация за мен като активно работещ от години в тази сфера”, коментира Александър Мацурев.

Народният представител подчерта, че е доволен от факта, че е налице синхрон в работата на местната,  изпълнителната и законодателната власт.

„Това е нещото, което води до положителен резултат в социалната политика в общината ни. Благодаря на министър Деница Сачева и на Румяна Петкова, че приеха поканата ми да посетят Банско, да се запознаят на място със социалните услуги,  които се предлагат в общината и да обсъдим и новите социални услуги, които е необходимо да бъдат разкрити”, каза още народният представител.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов