Избрани Новини

Браковете отново се връщат на мода в Европа

Томбола за 5 диамантени годежни пръстена насърчава влюбените направят следващата крачка

Браковете бавно, но славно отново се връщат на мода в Европа след десетилетия на свободни връзки и съжителства на семейни начала, сочи актуална статистика. Според нея, най-много се женят хората в Литва, следвана от Румъния и Германия. България обаче все е на едно от последните места по сключени бракове в ЕС.
По данни от последната статистика, публикувана в сайта на НСИ, през 2018 г. у нас са сключени 28 593 брака. И въпреки, че се наблюдава известен ръст спрямо предишни години, все още решението за тази така важна стъпка в живота не се взема лесно от младите хора - било то заради променящата се среда или заради икономическата реалност и несигурността, в която живеем.
Вярвайки, че браковете не са отживелица, от GOTO Jewellery and Diamonds и Sofia Ring Mall обединиха сили и стартираха кампания, която цели да насърчи предприемането на тази важна крачка. Инициативата носи името „Най-хубавата дума е „Да“!“, което само по себе си предава цялата й идея - че семейството е най-важната, стабилна и градивна единица, гарантираща благоденствието както на всеки от нас, на децата ни, така и на обществото като цяло.
И ако вие сте сред тези, които още се двоумят дали да направят най-важната житейска стъпка, можете да предизвикате съдбата в седмицата на Свети Валентин. От 7 до 14 февруари в Sofia Ring Mall всеки пълнолетен посетител може да вземе участие в томболата за спечелване на един от 5-те диамантени годежни пръстена и така да се вдъхнови или най-сетне да събере смелост да предложи брак на своята половинка.
Повече информация за кампанията „Най-хубавата дума е „Да“!“ може да се намери на www.sofiaring.bgТоп Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)