Избрани Новини

Микаела Шифрин получи своя кабина в Банско

Брандираха една от емблематичните кабинки на лифта с името и лицето й

Концесионерът на ски зоната Юлен АД брандира една от 160-те си емблематични сини кабинки на лифта в Банско с името и лицето на Микаела Шифрин. Снимката, която ще обикаля между долна станция и Бъндеришка поляна, е дело на директора на отдел "Маркетинг" Иван Обрейков. Така двукратната олимпийска шампионка от САЩ се нареди сред Марк Жирардели, Алберто Томба, Херман Майер и други ски легенди, които също имат "свои" гондоли.
Лидерката в класирането за големия Кристален глобус обяви, че е впечатлена от проявеното уважение към нея от страна на домакините на Световната купа. Тя позира пред кабинката с нейния лик, а после си направи селфи и видео от церемонията, след което отпътува щастлива от Банско.
Между 24 и 26 януари американката си извоюва в трите състезания в Банско общо 250 точки за генералното класиране, след като спечели едно спускане и супер гигантския слалом, а при второто спускане се класира четвърта. Концесионерът на ски зоната изненада приятно Микаела Шифрин в деня, в който тя отпътува от най-добрия ски курорт на България.Топ Новини

Снимка на Деня

Аспарухово отбеляза Кръстовден