Избрани Новини

Кухнята за бедни отново нахрани съгражданите ни

Събират се дрехи и обувки за социално слабите

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя нахрани социално слабите ни съграждани.
"Днес раздадохме дежурните вече 150 порции пиле с грах, млечен крем с бисквити и хляб. Попитахме хората от какви дрехи имат нужда и те споделиха. Благодаря на екипа, благословена седмица!", пожелаха организаторите.
И още от организаторите, споделено със съмишлениците и доброволците към Кухнята за бедни - събират се нови и по-стари, но здрави и чисти дрехи за социално слабите. Търсят се обувки, якета, нови чорапи и др.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".
Да припомним, че Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в Благоевград се издържа само от доброволни дарения, без подкрепата на държавни и общински институции, и разчита единствено на доброволния труд на млади и по-възрастни доброволци. Така че има работа и за Вас!Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)