Избрани Новини

Най-новото попълнение на "Пирин" пътува към новия си дом

От понеделник орлетата ще разполагат с ултрамодерен нов автобус

Най-новото попълнение на ФК Пирин пътува към новия си дом. Ръководството на клуба постигна сделка със световноизвестния концерн VDL и от понеделник орлетата ще разполагат с ултрамодерен нов автобус от същата марка.
Автобусът е един от най-новите модели на бившата марка Бова, какъвто е и настоящият транспорт на зелените. Футболистите ще се радват на пълен лукс по време на далечните си пътувания, като возилото ще бъде ползвано и от ДЮШ на клуба, когато графикът го позволява. Той разполага с 48 места, които са напълно достатъчни и за далечни пътувания на поне две детски формации.
За комфорта допринася наличието на мини кухня, снабдена с хладилници, кафе машини, микровълнова печка, както и видео система със седем монитора. Всяка седалка е снабдена с USB изходи за зареждане на мобилни устройства, както и с контакти за лаптопи. Разполага и с рутери за WI-FI мрежа.
Автобусът е изключително икономичен и екологичен, от най-високия възможен клас, което бе една от основните причини ръководството на клуба да се спре точно на него.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов