Избрани Новини

Кметът Томов откри обновената сграда на Трето ОУ (снимки)

Подменена е отоплителната инсталация, боядисани са класните стаи, коридорите и стълбищните клетки

В Благоевград днес се състоя официална церемония по откриване на изцяло обновената материално-техническа база на Трето ОУ "Димитър Талев". Кметът инж.Томов, заедно с училищния директор Михаил Спасов и управителя на фирмата-изпълнител на проекта Радослав Костов прерязаха лентата и откриха обновената и модернизирана база.

"Горд и щастлив съм, че имам възможността да открия обновената база на Трето ОУ „Димитър Талев“. Това е моето родно училище. Скъпи учители и ученици, пожелавам ви да бъдете щастливи, постигайте успехи и бъдете радостни, че преподавате и учите точно тук! Бъдете здрави", каза в приветственото си слово кметът.

Отслужен бе тържествен водосвет от свещеници от храм "Въведение Богородично''. Официални гости на церемонията бяха заместник-кметът по икономика и финанси Ясен Попвасилев, Мария Стойнева - секретар на Община Благоевград и омбудсманът доц.Валентин Василев.

В рамките на проекта е подменена изцяло отоплителната инсталация, боядисани са класните стаи, коридорите и стълбищните клетки, ремонтирани са санитарните помещения. Извършен е ремонт на сградната и дворната канализация и е обновена настилката на игрището за тенис. Ремонтирана и възстановена е пожаро-известителната система в училището. Осигурен е достъп до сградата и всички етажи на хора с увреждания. Доставени са мултимедийни проектори и компютри



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов