Избрани Новини

Вижте следващото поколение индустриални превозни средства

TRUCK EXPO 2020 събира на едно място световни премиери, технологии и иновации в индустрията

Световните лидери в индустрията за търговски превозни средства ще се съберат в Пловдив, за да покажат най-новите автомобилни концепции, технологии, бъдещето в дизайна на продуктите и ефективността. Градът под тепетата ще е домакин на индустриалните транспортни средства от следващо поколение, в рамките на най-голямото изложение за тежкотоварни автомобили в България TRUCK EXPO 2020. Четвъртото издание на форума ще се проведе от 11-ти до 13-ти юни и ще бъде с нов, още по-богат формат и с нова локация - територията на Международния панаир.
В очакване на професионална публика, семейства и фенове на тежките машини ще застанат последните модели на CITROEN, DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT NISSAN, RENAULT TRUCKS, PEUGEOT, SCANIA, SSANGYONG, MAHINDRA, MITSUBISHI MOTORS и др. Не става дума за легенда, а за приказката на всички водещи марки тежки и лекотоварни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства, ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи, оборудване и екипировка. Ще бъдат представени и фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании, които по традиция допълват палитрата от стоки и услуги за сектора, присъстващи на изложението. Организаторите от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България са амбицирани да покажат, че можем да избираме от широка гама от стоки, произведени по целия свят, които се доставят до вратата ни.
TRUCK EXPO 2020 ще събере на едно място световни премиери, технологии и иновации в индустрията, наред с най-новите изследвания и транспортни концепции. Основните акценти в Пловдив ще бъдат върху автоматизацията и свързаността, безопасността, опазването на околната среда, електрическата мобилност и новите концепции за градска мобилност. Ще има от всичко както за професионалистите, така и широката публика - изложби на откритите площи, тест драйв зона. TRUCK TUNING SHOW отново ще предизвика най-новите тенденции в подобренията на двигателите, производителността, емисиите и външния вид на камионите. Стартъп фирми,  дигитални компании, доставчици на енергия, на интермодална градска логистика и университети ще представят иновации и разработки в сферата на бъдещата мобилност и логистични услуги. Електрическо зареждане на място, VR преживявания, интерактивни експонати, тестови маршрути и специални формати на събитията също са част от програмата на изложението. Регистрацията за изложбата, която е отворена за специализирана и за широка публика, е достъпна на www.truckexpo.eu и осигурява безплатен пропуск за влизане.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)