Избрани Новини

БАМФ - Плевен обяви груповата фаза за международния си проект в Сърбия

16 класни отбора от България и Сърбия ще участват в грандиозното събитие

БАМФ - Плевен обяви груповата фаза за международния си проект в Зайчар, Сърбия, който ще се проведе в началото на февруари. 16 класни отбора от България и Сърбия ще участват в това грандиозно събитие. Цяла година е работата по реализацията на този форум, който е първи международен турнир в историята на гр. Зайчар, Сърбия. Проявата ще се състои от 7 до 9 февруари в уникалната спортна зала "Кральевица" в центъра на града.

Спортното събитие е под патронажа на Община Зайчар и местния футболен съюз.

След изтеглянето на жребия в група А, попаднаха отборите на "Червена Чета - Радецки" от Козлодуй, "El Pistolero" от Благоевград, "The Zone" от Плевен и "Орлин" от Пирдоп. В група В са отборите на "Джебел" Кърджали, "Феникс" Ловеч, "Граово" Перник и KMF "Timok" от Зайчар.

Група C изправя един срещу друг отборите на ВиК Плевен, Мирково, "Uniprom M Apoteka" Зайчар и "Вихър-Николово" Монтана. В група D са селекциите на "Ботев" от Върбово, "Боримар" Плевен, "Futbalski Okrug" Зайчар и "Бенковски" Тетевен.

"Нивото на отборите е изключително високо, което е предпоставка за зрелищен и запомнящ се международен форум. БАМФ Плевен подготвя страхотна организация на сръбска земя", сподели президентът на БАМФ - Плевен Димитър Николов.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)