Избрани Новини

Шанс за всички момичета над 18-годишна възраст да участват в новия проект на Слави Трифонов

Вечерното му шоу набира кандидатки от цялата страна за участие в конкурса "Мис Левски Г"

“Вечерното шоу на Слави Трифонов" обяви старта на организацията на конкурса “Мис Левски Г”. В него могат да участват момичета от цялата страна, които имат навършени 18 години.

"Давам началото на организацията на конкурс, който ще се казва "Мис Левски Г". Напълно сериозен съм. В конкурса ще могат да участват всички момичета от квартал "Левски Г", както и момичета от всякакви други квартали от цялата страна, защото да носиш титлата "Мис Левски Г" вече ще е от национално значение", заяви Слави Трифонов.

Всички желаещи да участват е необходимо да изпратят информация за себе си (от кой град са, на колко години са, с какво се занимават и т.н.), актуални снимки в цял ръст, снимки по бански и телефон за обратна връзка на адрес miss@sedemosmi.tv

"За да участвате в конкурса, трябва да имате личното убеждение, че притежавате атрактивна външност, а може просто да смятате, че сте провокативна и интелигентна. Ако мислите, че може да спечелите симпатиите на журито и зрителите, запишете се за участие в конкурса "Мис Левски Г". Това е напълно сериозен конкурс, вие ще бъдете оценявани от професионално жури и ще се състезавате за голяма, атрактивна награда. Каква ще бъде тя, ще кажа по-късно", обърна се Слави от ефира на шоуто си към всички потенциални участнички в конкурса.

Както вече е добре известно, "Левски Г" е мястото, където се помещава телевизията на Слави Трифонов.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)