Избрани Новини

Шкумбата: Българинът става все по-тъжен

Според него българите притежаваме най-вече чувство за черен хумор

Българинът става все по-тъжен. Защото ситуацията в света не е такава, каквато трябва да бъде. Махаме природните бедствия, постоянно се случва криза, която предстои. Това рефлектира най-вече у мъжете, затова те са по-тъжни. Жените са по-открити, по-рационални, те знаят колко струва този живот. Затова по-весело минава един спектакъл, когато публиката е предимно женска. Това сподели по БНТ Димитър Туджаров - Шкумбата.
Той каза още, че не му е омръзнало да казва вицове, защото това е неговата професия. Неговата автобиография се казва "Хумористично селфи". В нея Шкумбата е събрал сериозни неща с усмивка. Има и стари, има и нови истории. "Направих си ретроспекция, защото от 45 години съм на сцена и имам какво да споделя", допълни той.
Според него най-вече българите притежаваме чувство за черен хумор. "Ние единствени казваме - българска работа! По света няма такива други народи. Две племена са създали нашата държава - едните са ракийци, другите туршийци. Когато се обединили, станали тракийци. Идол била жената, оттам идва и думата - мамата си трака", разказа шеговито той.
На въпроса откъде черпи сюжетите за историите си, Шкумбата отговори, че се среща с много хора, които му разказват всякакви истории и той черпи енергия от тях, като след това им я връща по свой начин.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)