Избрани Новини

Дизайнерката Мария Игнатова: Цветовете на пустинята доминират в облеклата през този сезон

Велико Търново Лайф

31-12-2019, 10:00

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Бялото е класика, дори и за палта

През настоящия моден сезон Есен-Зима 2019-2020 година доминиращи са цветовете на пустинята. Като актуална се налага цветовата гама в кафяво, бежово, жълто, оранжево и тревисто зелено. Фаворит на моделиерите са и цикламените багри. Бялото е класика, дори и за палта. Това разкрива известната дизайнерка от Велико Търново Мария Игнатова, която е носител на множество престижни награди за мода.
„Като най-предпочитан текстилен дизайн са каретата. Добре се съчетават с кожа и коприна. Предпочитани са още букле в комбинация с дантела, тюл с вълна, както и коприна с вълна. Налага се и тефлорираната вълна при изработката на връхни дрехи. Модна къща „Скарлет“ остава вярна на колекцията си от варена вълна. Това е сплъстен вълнен плат, който е удобен, лек, комфортен за носене като създава и усещане за топлина. Подходящ е и за характерната орнаментика на марката”, уточнява собственичката на Модна къща „Скарлет”.
Като украса на облекла, бижута, чанти, шалове се налагат ширитите. Запазен знак за „Скарлет“ е панделката, която се апликира на различни артикули-сака, палта, блузи, панталони. Допълнителна украса на дрехите придават и апликациите на пеперуди и цветя.
Бутиковите облекла на модната къща вече се предлагат в онлайн магазин https://skarletfashion.com/.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)