"Комиците“ спечелиха Коледния турнир по футбол в Петрич

16 отбора се включиха в състезанието

16 отбора се включиха в Коледния турнир по футбол, организиран от Община Петрич. Тази година беше петото издание на спортното събитие. На големия финал на турнира излязоха отбор „Комиците“ срещу отбор „Ред Бул“, които завършиха при равенство 1:1, но след изпълнение на дузпи „Комиците“ се наложиха с общ резултат 5:3. За третото място се изправиха отбор „Авангард“ срещу отбор „Милан“, които завършиха 5:1.

Кметът Димитър Бръчков връчи купата и медалите на първенците в турнира. Връчени бяха и специални награди. Купа за феърплей заслужи отбор „Стримона“, отличието за най-добър вратар бе връчено на Илия Шаламанов от „Комиците“, голмайстор на турнира с 12 точни попадения стана Янислав Тусонджиев от „Авангард“, а Китан Василев от „Ред Бул“ бе отличен като най-полезен играч в турнира.

Коледният турнир по футбол за Купата на община Петрич премина при добра организация и спортсменско поведение на терена от страна на участниците. Отново ще се запомни с много емоции, футболно майсторство и приятелско отношение!Снимка на Деня

Щрихи от Плевен