Избрани Новини

С приз "Полицай на годината 2019 г.” бе удостоен старши инспектор Иван Гераков

Той е началник група "Престъпления против собствеността“ в сектор "Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Благоевград

Индивидуален носител на приза „Полицай на годината 2019 г.” стана старши инспектор ИВАН ГЕРАКОВ - началник на група „Престъпления против собствеността“ в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при  ОДМВР-Благоевград. Старши инспектор Гераков бе отличен за доказан професионализъм, проведени целенасочени и всеобхватни оперативно-издирвателни, оперативно-технически и агентурни мероприятия довели до разкриване и документирани на престъпната дейност на лица, занимаващи се с разпространение на наркотични вещества, взломни кражби и касоразбивания, престъпления, свързани с продажбата на акцизни стоки - гориво, трафик на хора с цел развратни действия. За полученото отличие  той бе поздравен и от старши комисар Николай Хаджиев – зам.директор на ГДНП и старши комисар Дойчин Дойчинов – директор на ОДМВР-Благоевград.

Днешните награди за полицаите са логичен завършек на динамичната година, изпълнена с множество задачи, които винаги са свързани с високи очаквания към МВР.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов