Избрани Новини

Флагове с надписи "Бъди на стадиона" и "Подкрепи отбора" се появиха из Плевен

Спонсорът на футболния шампионат "окупира" Плевен

Спонсорът на футболния шампионат "окупира" Плевен. Рекламни флагове се появиха на десетки улични стълбове в града. Те се редуват с такива на Община Плевен и футболния Спартак. Призивите за "синьо-белите" са "Бъди на стадиона" и "Подкрепи отбора".

Припомняме, че през юни общинските съветници дадоха съгласие да се предоставят за безвъзмездно ползване 350 бр. стълбове за улично осветление за поставяне общи рекламни знамена на Община Плевен, ОФК „Спартак - Плевен” и Efbet. Решението дойде след заявено писмено инвестиционно намерение от „Eurofootball Limited”, като притежател  на марката Efbet, за сключване на договор за спонсорство с ОФК „Спартак - Плевен”.

В предложението бе изразено желание и готовност спонсорът да подпомага развитието на футбола в Плевен като част от социалната програма за изграждане и подготовка на елитни спортисти.

Сключеният договор между Efbet и „Спартак - Плевен” е със срок на действие пет години /до 2024 г./, като инвестираната сума ще бъде в размер на 400 000 лв. без ДДС, разпределена на месечни вноски за срока на договора.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов