Избрани Новини

Симитли грейна във вълшебна коледна премяна

Светлинно 3D шоу бе прожектирано върху сградата на читалището

Всяка година с голямо нетърпение малки и големи очакват запалването на коледните светлини. И тази година, този ден се превърна в голям празник за симитличани. Незабравим вълшебен празник.
Старт на най-светлите и най-топлите празници дадоха децата с празничен коледен концерт. Участие в празничната програма взеха деца от ДГ „Радост“ и ДГ - с.Долно Осеново, ученици от СУ „Св.св. Кирил и Методий“ - Симитли, ФТА „Веселие“ с ръководители Любомир и Калина Марянски, мажоретен състав към НЧ „Св.Климент Охридски 1922“ - Симитли с ръководител Калина Марянска, Школа по дискобалет към НЧ „Св.Климент Охридски 1922“ - Симитли с ръководител Калина Марянска, както и водещите на събитието Бранимир Митов и джуджетата от Школата по актьорско майсторство къмчиталището.
Добрият белобрад старец, който хлапетата чакат с нетърпение от декември миналата година, тази година пристигна за изненада на всички с каляска, празнично украсена и неговата прекрасна Снежанка. Дядо Коледа и Снежанка поздравиха всички и им пожелаха най-красиви дни през новата година.
След пристигането им, спиращо дъха светлинно 3D шоу бе прожектирано върху сградата на НЧ „Св.Климент Охридски 1922“, с което Общината пожела весели празници на всички граждани.
След уникалното шоу, препълнен от малки и големи, площадът замлъкна и започна обратното броене за тържественото запалване на светлините на елхата на града. Тя грейна и озари погледите на стотиците присъстващи на фона на 15-минутна заря, която придаде още по- голяма празничност на голямото събитие.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов