Избрани Новини

ТИР се обърна на АМ "Струма" край Благоевград

Жълт код за поледици и сняг е обявен в 11 области в страната днес

Жълт код за поледици и сняг е обявен в 11 области в страната днес. Заледяването рано тази сутрин доведе до серия от катастрофи. Инцидент ограничи движението на магистрала "Струма", към Кулата, в района на Долна Диканя. Зрители на БНТ съобщиха и за огромно задръстване преди Вакарел, посока София, като причината отново е катастрофа.
На АМ "Струма" в Благоевград тази сутрин стана инцидент при който тежкотоварен автомобил прескочи мантинелата и се обърна извън магистралата и пътното платно. И в момента ТИР-ът още не е изтеглен.
Шофьорът няма сериозни наранявания. Предстои тежкотоварният автомобил да бъде преместен, след като приключи огледът. Най-вероятната причина за този инцидент е хлъзгавата пътна настилка.
Движението беше затруднено в посока Кулата на АМ "Струма" в района на Долна Диканя отново заради катастрофа. Движението там се осъществяваше само в една лента. Причината отново е несъобразена скорост с пътните условия.
Пътен инцидент е станал и в 6 часа тази сутрин в района на Вакарел. Шофьорите разказаха, че се е наложило да чакат с часове наред.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов