Избрани Новини

Хотелиери отчитат ръст от 15% на записванията за зимния сезон в Банско

Сезонът ще бъде официално открит на 14 декември

„Гранд хотел Банско“ отчита ръст от 15% на записванията за предстоящия зимен сезон. Това обяви управителят на хотела Милена Антова. Ранните резервации показват добър и успешен сезон в Банско, който предстои да бъде официално открит на 14 декември. Както и назад в годините, така и тази година Банско е предпочитана дестинация за българи и за туристите от пазари като Румъния, Сърбия, Турция и Македония. Най-много записвания има от българи и чужденци. Клиентите избират предимно пакет, включващ закуска и вечеря, а за по-голям конфорт на гостите хотелът предлага и издаване на лифт карти на рецепцията, както и транспорт до Бъндеришка поляна.
За предстоящите коледни празници записванията също вървят изключително добре и вече резервациите са на 70%. За тогава е предвидена богата фолклорна програма с участието на местната група „Бански старчета“. За Нова година заетостта е вече над 50%, като участия ще имат Васил Василев-Зуека и Цветелина Грахич, каза Милена Антова.
„Гранд хотел Банско“ е луксозен четиризвезден хотелски комплекс, който разполага с 450 легла. Професионалният екип гарантира първокласно обслужване и релаксираща атмосфера. Хотелът е обзаведен в модерен стил, съобразен с най-високите стандарти и тенденции в дизайна, за да отговаря на изискванията и на най-претенциозните гости. В лоби бара всеки е посрещан с освежаваща напитка за „добре дошъл“.
През зимата е предпочитан от скиорите, като предлага разнообразни удобства – безплатен ски гардероб и безплатен транспорт, редовно превозващ до лифта и обратно. Огромно предимство пред останалите хотели в Банско е, че на разположение на гостите е най-големият СПА център в курорта. В него има богатo разнообразие от термални зони, спа терапии, масажи и лечебни процедури. Хoтелът разполага с външни и вътрешни басейни и аква съоръжения. Има два ресторанта - основен и италиански, в които се предлагат интернационални ястия и напитки. В хотела е ситуирана и най-голямата конферентна зала за събития в Югозападна България с капацитет 600 човека. За любителите на активната почивка и забавленията хотелът предлага още lounge bar, зала за хазартни игри "Monte Carlo", клуб от веригата „Pulse Fitness", Playground за тийнейджъри и детски кът за най-малките деца.
„Гранд Хотел Банско“ има редица отличия за „Най-добър хотел на България“, „Най-добър бранд в туризма“, „Най-добър хотел в Банско“, „Най-добър СПА хотел на годината в Банско“, „Най-луксозен планински хотел“, „Спа хотел на годината в България“.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов