Избрани Новини

Камен Донев с втора лекция в Сандански

Спектакълът е на 20 ноември от 19:00 ч. в Дома на културата

На 20 ноември от 19:00 ч. в Дома на културата Камен Донев ще представи за първи път в Сандански своя моноспектакъл „Възгледите на един учител за всеобщата просвета”. Това е новата Лекция 2 на актьора, който в ролята на учителя продължава и надгражда своите размишления и житейски мъдрости от емблематичната Лекция 1, с която гостува в Сандански преди броени месеци.
„Възгледите на един учител за всеобщата просвета” е един полиспектакъл, тъй като Камен Донев не е сам, макар и в повечето време да е физически сам на сцената. Там са бързотечното му слово и неподражаем скороговор от тотални безумия и житейски мъдрости. Там е като че ли бездънното му дихание, благодарение на което използва всяка част от сцената, танцувайки английски валс, грузински танц, диско, суинг, а след това запява ария от Риголето. Там е целият му арсенал от смешки и уроци, гъвкавост на ума, таланта и физическия потенциал.
Билетите са в продажба на касите пред Дома на културата /0884 68 20 48/ и в Туристическия център /0887 76 34 97/.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)