Ученици от ПГЕЕ - Банско станаха мениджъри за един ден

Участваха пряко и активно в учебния процес

Под надслов „Вдъхнови бъдещето“ на 7 ноември Професионалната гимназия по електроника и енергетика - Банско се включи в 18-то издание на „Мениджър за един ден“ по инициатива на Джуниър Ачийвмънт България. В гимназията бяха обявени позициите – директор, ЗДУД, главен счетоводител, ЗАС, учител по ФВС и учител по музика.
Ученици от ХII клас участваха пряко и активно в учебния процес през целия ден. Целта бе младежите да се запознаят с реалната работа на част от екипа в ПГЕЕ – Банско в рамките на един работен ден. Имаха възможност да разберат защо ежедневната работа на учителите е повече от обикновена професия. Тя е кауза с висока социална отговорност и възможност за влияние. Запознаха се със задълженията и отговорностите на позицията, която трябваше да поемат в училище.
Директор на ПГЕE - Банско бе ученичката Мария Колчагова, ЗДУД - Любомира Петлова, главен счетоводител - Ангелина Топузова, учител по ФВС - Георги Рошков, учител по музика – Спасимира Бъмбарска, ЗАС - Димитър Топузов.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен