Избрани Новини

30-годишна майка от Свищов гасне от тежка болест, близките молят за помощ

Мисия

03-11-2019, 13:23

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Да направим всичко по силите си 3-годишният Вики да се радва на майчина ласка

Близки на 30-годишната Станимира Ницова от Свищов търсят помощ и съдействие от всеки, който може да помогне на младата жена да живее. Станимира гасне всеки ден от тежко заболяване:

Младата жена е майка на Вики – момченце, което дори не е навършило 3 годинки! Малко след раждането на първата си рожба, Станимира чува страшната диагноза - некератинизиращ едроклетъчен карценом на маточната шийка. Преминала е две оперативни намеси до момента, но при последния контролен преглед се установяват метастази на пикочния мехур и лезия на ректома. Това означава, че е необходима трета операция, като при извършените консултации, водещи специалисти в тази област предлагат радикална оперативна намеса премахване на пикучен мехур и ректум, но имайки предвид сложността на хирургичната интервенция, не всеки се наема да я извърши.

За съжаление обаче, сумата, която е необходима за лечението и и последващата химотерапия, не достигат – семейството не е в състояние да събере необходимите средства от 170 000 лева за операцията и 30 000 долара за един курс на химиотерапия в Турция. Семейството е потърсило и оферта от турска клиника, от която чакаме отговор.

Нейни близки приятели подеха благотворителна кампания за набиране на средства, а в последствие и почти цял Свищов се включи в тях, открита е дарителска сметка, но градът е малък и все още не успяват да съберат парите.

Можете да помогнете на Станимира, като дарите чрез платформата Helpkarma, както и на следната дарителска сметка:

Международен номер (IBAN) BG57UBBS80021086793440

Титуляр на сметката е MARGARITA SLAVEVA NITSOVA в полза на Станимира Ницова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов