Избрани Новини

Офертите за коледно-навогодишните празници поскъпват с 11%

Най-скъпият новогодишен пакет у нас е в Банско за цената от 1500 лева на човек

Коледа и Нова година наближават, а логично в предпразнично настроение вече организираме своите почивки, търсейки най-добрите оферти.
Наблюдава се поскъпване на новогодишните пакети спрямо миналата година с 11%. Тази година най-скъпият новогодишен пакет у нас може да се намери в Банско за цената от 1500 лева на човек, предава Bulgaria ON AIR.
За празниците най-предпочитаните услуги остават спа, зимни спортове, семеен уют в каменни къщи и вили и специфични празнични програми, организирани от дадени хотели.
За спа почивка топ дестинациите са Велинград, Хисаря, Сандански, Девин и Белчин баня.
От ски курортите най-често избираме да отидем в Банско, Пампорово или Боровец. По Черноморието пък най-много празнуващи се очакват в Св.Св. Константин и Елена и Поморие.
Много българи и тази година ще прекарат празниците в чужбина. Най-голям скок се наблюдава в резервациите в съседните държави: Турция, Македония, Сърбия и Албания. От европейските столици фаворити остават Прага, Виена, Рим и Париж.
Тези, които търсят по-екзотични места, тази година са се спрели на Дубай, Индия и дома на Дядо Коледа в Лапландия.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)