Избрани Новини

Канабис и кокаин намериха в трима при полицейска акция

По случаите са образувани досъдебни производства

 В хода на  проведена акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества в Благоевградска област е констатирано следното:

- Вчера около 09:30 часа от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е извършена проверка в жилище в града, обитавано от 39-годишна от Гоце Делчев. При проверката са намерени и иззети полиетиленов плик със суха тревиста маса, реагираща положително на канабис с тегло около 12,61 грама и две електронни везни. Със заповед за задържане до 24 часа е задържана 39-годишната жена. По случая е образувано досъдебно производство.
Вчера в Петрич от полицейски служители на РУ-Петрич е извършена проверка на жилище, обитавано от 18-годишен младеж от града, при която са намерени около 3 найлонови пакетчета, съдържащи бяло прахообразно вещество. След направен полеви тест то е реагирало положително на кокаин с общо тегло около 1,6 грама. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.
Днес около 01:00 часа в района на ул.“Р.Даскалов“ в Благоевград от полицейски служители на 01 РУ-Благоевград е извършена проверка на 23-годишен от Брежани, община Симитли. В него е намерена около 0,1 грама суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена  РП-Благоевград.         



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов