Избрани Новини

Петър Паунов: Секторът безопасност и сигурност винаги е бил водещ приоритет за нас

Сигурността в област Кюстендил е на много високо ниво

Секторът безопасност и сигурност винаги е бил водещ приоритет за нас и никога не сме спирали да работим в тази посока. Знаете каква е системата за видеонаблюдение и ще продължим да я разширяваме както във всеки един от кварталите, така и във всяко от населените места от общината. Това заяви по време на пресконференция кандидатът за кмет на община Кюстендил Петър Паунов и водач на листата на Местна коалиция „ГЕРБ, СДС, ВМРО-БНД, ДБГ, ЗНС, Обединени земеделци“.
„За черешовата кампания и изкупуването на продукция вече бяха решени въпросите за охраната и сигурността и във всеки един от секторите ще се стремим да пренесем тази сигурност. Работим много добре с партньорите в областта на високите технологии, за да осигурим качествен интернет и в по-малките населени места, защото е изключително важно за това всички в съвременното общество да имат сигурност в ежедневието си, а това означава наличието на сигурна, модерна и достъпна комуникационна инфраструктура – пътища, транспорт, екологично чиста среда“, обяви още Петър Паунов при представяне на част от приоритетите от програмата на Местната коалиция.
По време на пресконференцията кандидатът за съветник Спиридон Лещански заяви: „Смело мога да кажа, че сигурността в област Кюстендил е на много високо ниво. Това се отнася и за работата на Регионалната дирекция на МВР, и на пожарната, така и в охраната на държавната граница и пътната безопасност. Това високо ниво на сигурност се дължи не само на добра организация, но и на изключително доброто сътрудничество на органите на реда с местните власти. Всички мерки за безопасна и сигурна среда за всички хора в Кюстендил се обсъждат с Общината, работи се заедно и ефективно.“
Спиридон Лещански посочи още, че видеонаблюдението в града и охраната на черешовата кампания са доказателство за това добро взаимодействие, което ще продължи и през следващия мандат, за да бъде осигурена такава среда за всяка населено място от общината.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)