Избрани Новини

ПП ГЕРБ в Белица: Само заедно сме силни и можем да спечелим в смесените райони

"Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Белица Мустафа Калъчов е познат на хората", подчерта Красимир Велчев

Познавам обстановката в смесените райони, затова останете заедно. Само така ще сме силни и ще можем да спечелим. Това заяви на среща в Белица Красимир Велчев, член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и заместник-председател на ПГ на ГЕРБ. Според него, въпреки страха, който все още владее хората в смесените райони, ГЕРБ се противопоставя, като по места издига качествени личности за кандидати за кметове и за общински съветници. „Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Белица Мустафа Калъчов е познат на хората, затова вярвам, че ще го подкрепят", каза още Красимир Велчев.

Той заяви, че е наясно с проблемите, пред които са изправени членовете и симпатизантите на ГЕРБ в Белица, но и във всички останали общини като нея. „ГЕРБ излиза с идеи, противопоставя се на статуквото с работа, работа, работа. Амбицията ни е да постигнем промяна в тези общини", подчерта Красимир Велчев.

Областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева похвали структурата за работа ѝ през всичките години. „Вие сте смели и отговорни, не се отказвате лесно, въпреки че сте като белязани, защото сте от ГЕРБ и се противопоставяте на ДПС. Знам, че заради това ви заплашват, отказват ви достъпа до Общинска администрация, уволняват ви от работа и ви създават трудности", отбеляза Даниела Савеклиева.

От своя страна Мустафа Калъчов благодари за подкрепата, която му оказва партията. „Благодаря на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, че стоите зад мен и зад кандидатите за общински съветници, въпреки всичко, пред което сте изправени. Няма да ви предадем", заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Белица.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)