Избрани Новини

Д-р Атанас Камбитов: Следващата година започваме преасфалтиране на уличната мрежа в ж.к. "Запад"

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Благоевград се срещна с жители на квартала

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Благоевград д-р Атанас Камбитов се срещна с жители на ж.к. „Запад". Те заедно обсъдиха приоритетите за развитие на града и текущи проблеми, които д-р Камбитов пое ангажимент да бъдат решени. „Следващата година започваме да преасфалтираме уличната мрежа в квартала. Запълването на неравности е временно решение", каза д-р Камбитов.

По отношение на организацията на движение и паркирането, досегашният кмет заяви, че се предвижда разширяване на периметъра на „Синя зона", изграждане на паркинг в района на пазара и монтиране на модулни паркинги в междублоковите пространства.

Жители на квартала благодариха на д-р Камбитов за изцяло обновената улица „Марица", където беше сменена ВиК мрежата, беше положена нова асфалтова настилка, бяха направени тротоари,  поставени бяха нови пейки и кошчета.

Сред основните въпроси на срещата бе санирането. „Имаме готовност да започнем работа веднага щом бъде отново отворена програмата", заяви д-р Камбитов. Присъстващите на срещата проявиха сериозен интерес към Индустриалната зона и възможностите, които ще разкрие тя пред хората Благоевград.

На срещата присъстваха областният коориданотр на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева, кандидатите за общински съветници Кирил Илиев, Александър Петков, Румен Кулянин, Елена Ташкова.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)