Избрани Новини

Лиляна Боянова, кандидат-кмет на ГЕРБ в Долно Драглище: Постигнахме много с Красимир Герчев

Кандидатът за кмет на Разлог от ГЕРБ Красимир Герчев се срещна с жителите на селото

Кандидатът за кмет на община Разлог, издигнат от ГЕРБ, Красимир Герчев се срещна с жителите на село Долно Драглище. В него единствената кандидатура за кмет е на Лиляна Боянова, също издигната от ГЕРБ, която ръководи селото повече от 20 години. На срещата присъстваха още кандидатите за общински съветници от село Долно Драглище учителката Таня Механджиева и Христо Огнянов, д-р Мария Копанарова - общински ръководител на ГЕРБ-Разлог, Кирил Калоянов, инж.Атанасия Спасова, Никола Колчев, Георги Крънчев - представител на ВМРО-БНД, Петър Попов, Гергана Костова, Соня Крънчева, Марио Терзиев. Специален гост на срещата беше народният представител д-р Емил Тончев, израснал в Долно Драглище и посрещнат с бурни аплодисменти.
„В предходния мандат добрата съвместна работа на общинска администрация с кмета на селото Лиляна Боянова даде своите резултати. Изгради се нова отоплителна инсталация на детската градина, направи се много за доизграждането на новия храм в селото, асфалтираха се  улици”, подчерта Красимир Герчев.
В новата програма за управление на община Разлог за следващите четири години е предвидено подкрепа за доизграждане на новия храм „Св.Св. Йоаким и Анна" в селото, разработване на цялостен проект за енергийна ефективност на сградата на Дома за възрастни хора с увреждания "Свети Панталеймон", реализиране на проект за изграждане на многофункционална спортна площадка и много други.
Кандидат-кметът на с.Долно Драглище Лиляна Боянова подчерта значението на екипа и лично на Красимир Герчев  за постигнатото. „ Г-н Герчев се грижи за всички населени места в общината. Той прие строителството на нашия нов храм като приоритет и съдейства изключително много. Долно Драглище винаги е било будно село с будни жители. И съм сигурна, че на предстоящите избори на 27 октомври ще излезем заедно да се подкрепим, да спечелим изборите, за да спечели селото", каза Лиляна Боянова.
Народният представител д-р Емил Тончев поздрави своите приятели, пожела им здраве и сили, и подчерта значението на  местните избори за всяко населено място. „Община Разлог, моето село Долно Драглище, имат шанс да се управляват от можещи и знаещи хора. Не се съмнявам, че ще направите своя избор и на 27 октомври ще подкрепите кандидатите на ГЕРБ”, каза още д-р Тончев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов