Избрани Новини

Блъснаха пешеходка в центъра на Благоевград

Потрошиха се водачи на АТВ, мотоциклет и леки коли

На територията на област Благоевград през уикенда станаха следните ПТП:

- На 11.10. около 16:00 часа в местността Старото гробе, землище на с.Буково, община Гоце Делчев, 21-годишен мъж от с.Буково, управлявайки АТВ  с неустановен номер и рама, губи контрол и се преобръща в дере. С разкъсно-контузна рана на главата, фрактура на носа, фрактура на гръден прешлен и фрактура на ребро е пострадал 21-годишният мъж. Настанен е за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев без опасност за живота. Пробата за наличие на алкохол в издишания от него въздух е отрицателна.

- На 11.10. около 18:15 часа на ул.“Митрополит Борис“ в Благоевград лек автомобил „Опел Вектра“ с 56-годишен водач от Благоевград  е блъснал 50-годишна благоевградчанка, която е пресичала пътното платно на обозначено за целта място.Пешеходката е пострадала с контузия на тазобедрена става. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

- Вчера около 13:30 часа в местността Летището, землище на гр.Гоце Делчев, 25-годишен мъж от града, управлявайки  мотоциклет „Ямаха“, губи контрол и пада на земята. Водачът е пострадал с контузия на лявото рамо. Направената му проба за употреба на алкохол е отрицателна.

- Вчера около 13:30 часа между с.Игралище и с.Палат, община Струмяни, лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 49-годишен водач от гр.Сандански, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой навлиза в лентата за насрещно движение, пресича я и се блъска в крайпътни дървета. Водачът на автомобила е пострадал с фрактура на шест ребра.

- Вчера около 17:10 часа на ПП1 Е-79 в района на Симитли е станало ПТП, при което лек автомобил „Ауди“ с 55-годишен водач от Северна Македония, не спазвайки необходимата дистанция, блъска движещ се пред него и намаляващ скоростта си лек автомобил “Ситроен“, който от своя страна отскача и удря спрял пред него лек автомобил „Шкода Октавия“. При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов