Избрани Новини

Кандидатът за кмет на Сапарева баня Калин Гелев: Работихме в интерес на всяко населено място

Срещна се със жители на село Сапарево

Винаги сме се старали да работим в интерес на всяко населено място от общината, както и в полза на неговите жители. Това заяви по време на среща с жители на село Сапарево кандидатът за кмет втори мандат на община Сапарева баня Калин Гелев. На срещата присъства и част от листата със съветници на политическата сила – Иван Куйов, Николай Мертекчийски, Калин Базиргянов, Евелина Гиздова, Любен Кръстев, Мишел Виячева, Любомир Георгиев и Теодора Цветанова.

„Почти три години заедно с екипа ми работихме в посока оздравяване и стабилизиране финансовото състояние на Общината, знаете как я заварихме. Успяхме да излезем от Оздравителния план и през последната година и половина това стана видимо“, посочи по време на срещата Калин Гелев. Той обясни, че за това кратко време са изградени и започнати няколко значими проекта за цялата община. Конкретно за село Сапарево, Гелев отбеляза, че вече са подменени водопроводът и канализацията на улиците „Киндо“ и „Дамка“. Направена е детска площадка в парка, предоставени са нови кофи за смет, осигурен е топъл обяд на нуждаещите се и лични асистенти за хората в неравностойно положение.

На срещата присъства и кандидатът за кмет втори мандат на село Сапарево Йордан Йорданов. Пред съгражданите си той отбеляза, че е положен нов асфалт и тротоари на улиците „Рилски езера“ и „Хан Аспарух“, очаква се финансиране и за ул. „Пейо Яворов“. Йорданов заяви, че със съвместни усилия на Общината и досегашния кмет Калин Гелев, има одобрени проекти за рехабилитация на обществения парк, за реконструкция на довеждащ водопровод в с. Сапарево от р. Прав Искър и за изграждане на нова спортна площадка.

В хода на срещата кандидатът за кмет Калин Гелев отбеляза, че жителите на общината използват най-евтиния междуселищен и междуградски транспорт в цялата страна – 20 ст. от спирка до спирка, както и комфортни автобуси, които да ги превозват.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)