Избрани Новини

Петър Паунов: Вярваме, че Кюстендил има бъдеще

"Листата ни е единствената, която ще бъде подредена изцяло от нашите съграждани", заяви той

Равнопоставеност и високи доходи в модерна и здравословна среда за всеки кюстендилец. Това е задачата, която си поставя Местна коалиция "ГЕРБ, СДС, ВМРО, ДБГ, ЗНС, Обединени земеделци", в управленската програма за развитието на община Кюстендил през следващите 4 години.
"Нашата листа е единствената, която ще бъде подредена изцяло от нашите съграждани", каза кандидатът за кмет на Кюстендил Петър Паунов по време на официалното откриване на кампанията.
При представяне на кандидатите за общински съветници Паунов акцентира на факта, че листата представлява най-широкия политически формат, съчетан с най-голямото гражданско представителство. „Тази сплав гарантира, че целите на Община Кюстендил ще станат приоритети на националното правителство – и Коридор №8, и интеграцията на Западните Балкани, и създаването на индустриална зона, и разширяването на пътя от магистрала Струма до ГКПП - Гюешево“, посочи Петър Паунов.
Оповестено бе и единодушното решение на всички кандидати от Местна коалиция "ГЕРБ, СДС, ВМРО, ДБГ, ЗНС, Обединени земеделци", че участието в Общинския съвет ще бъде съобразно броя на събраните преференции на изборите, а не според предварително записания номер в листата. Това, според водача на листата Петър Паунов, осигурява равен старт на всеки участник и гарантира тежестта на изразената воля на всеки гласуващ.
От името на всички кандидати от листата, Петър Паунов заяви: „Заставаме отново пред вас, като хора, които винаги са се отнасяли с уважение към миналото и които денонощно работят в настоящето, защото вярват, че Кюстендил има бъдеще. С тези хора ще споделяме усилията си не само в предстоящата кампания. Ние сме част от голямото семейство на Кюстендил и всички, които обичат града ни, ще могат да разпознаят себе си в тях. Това са хора, които неуморно стоят зад доброто име на Кюстендил и винаги ще работят за просперитета му.“
„Слоганът за кампанията ни, както и основополагащият мотив в нашата ежедневна работа, е: „За Разума и Доброто“, обясни още Петър Паунов. „Кандидатите за общински съветници в нашата листа са хората, които ще ви подкрепят във всеки един момент и ще изслушат всяко ваше предложение и решение“, бе категоричен той.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов