Избрани Новини

Наш производител на дограми е хит на европейския пазар

Нови иновации ще бъдат отличени от Строителните Оскари

Качеството на българските производства бе оценено на евлропейския пазар, като наш производител се превърна хит на пазарите в Германия, Франция и други развити държави, съобщава организаторът на Строителните Оскари ВИП Комюникейшън.
Златните статуетки за деветото издание на престижните награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн ще бъдат връчени на 4 октомври от 20 ч . в хотел "Маринела".   
Създадената през 1993 г. фирма "Стил М" за производство на мебели от ПДЧ, МДФ, фурнирован МДФ, масив-бук, череша, дъб, ясен, чам и др., както и за интериорни врати от ламиниран МДФ, фурнирован МДФ, боядисан МДФ и различни видове масив, вече постигна своите успехи и извън границата ни.
Фирмата е лидер в производството на дървена дограма със стъклопакет от иглолистен масив, дъб, меранти и други екзотични видове дърво, като има възможност да произвежда с различни дебелини на профилите 68,78 и 92 мм. Разполага с 3 фабрики за производство на мебели и дограма с обща разгърната площ от над 5000 кв.м, намиращи се на територията на Елин Пелин и с.Баня, община Разлог.
"Стил М" има собствени магазин в София, Варна, Пловдив и Благоевград. През 2008 г. по програма „САПАРД” фабриките на фирмата бяха оборудвани технологично с нови машини и оборудване на водещи немски и италиански производители. През годините  работи за много частни и по-големи клиенти. Сред тах са Англо-американското училище в Панчарево, където са оборудвани всички прозорци, врати и обзавеждането на стаите. Фирмата обзавежда и болница „Надежда”, където са доставени врати и мебели за цялата болница.
През 2013 -2014 е завършен обект „Женски пазар” в София, като фирмата е направила всички дървени части – ламперия, дограма, врати, декинг и обзавеждане на ресторант. Също и картинг пистата в София Ринг МОЛ, където направи цялото оборудване за бара - шкафове, маси и др. През 2015 г. фирмата сключи договори за износ за Франция - с производство на врати и мебели за хотели. Сключен е договор с фирма от Германия за производство на дървена дограма с троен стъклопакет и врати. В момента Стил М завършва сградата на ММ world на Околовръстния път,  като оборудва апартаментите и ресторанта. В същото време изпълнява много частни поръчки като обзавеждане на апартаменти и къщи с различен дизайн.
Компанията работи с известни архитекти в София, като оборудването на фабриките позволява производство на най-различни комбинации от изкуствени и естествени материали. Фирмата разполага с персонал от 50 души, с висококвалифицирани проектанти, архитекти, дизайнери, шофьори, хамали, монтажници и прави доставка и монтаж на произведените мебели и дограма. Високото технологично оборудване позволява и високо качество на произведените мебели.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)