Избрани Новини

Лятно късо кино идва в Гоце Делчев

Всички филми ще са български с 4 интересни изключения

Най-дивото ни лято, откакто реализирахме идеята ни да разпространяваме най-доброто късо кино през 2012г, ни отвежда до град Гоце Делчев, където с подкрепата на Общината ще прожектираме над 20 филма за два дни в Градската градина, информира Кинематограф.БГ.
Всички филми ще са български с 4 много интересни изключения - по 1 филм от Германия, Русия, САЩ и Швейцария.

Прожекциите са днес, неделя, от 20.00 часа пред Дома на културата.
Макар и да е най-южната точка в България, на която сме показвали кино, изпращайки лятото, си отива и топлото време, затова MARIA Lounge Bar и Caffe-Club Matrix ще се погрижат за комфорта като предоставят специални газови лампи за външно отопление.,
"На червено" на Тома Вашаров - филм с над 30 световни фестивални награди ще ни въведе в автобус, спрял на зациклил червен светофар, в който ситуацията излиза извън контрол, след като шофьора отказва да продължи.
"10 метра и нещо" на Йордан Михайловски
С какво се сблъсква човек, който пада отвисоко и се наранява? Невероятно точно обрисуване на "природата на българската администрация" с гениален хумор.
"Може би утре" на Мартин Илиев - Запознайте се с човека, който не е излизал от дома си последните 2 години, 232 дни and 18 часа. Неговото ежедневие определено не е типично.
"Непознати" на режисьора Камелия Петрова - как двама непознати решават съзнателно да не се влюбят?
"Партньори" на Деймиън Ривера - колко сложна може да стане играта, която играят двама партньори в отношенията им, опитвайки се да запазят връзката си?
"Самардала" - филм на Сава Иванов за отношението между хората в този модерен свят изпълнен с технологии и различни морални ценности.
Вход свободен.
ПРОГРАМА: http://kinematograf.bg/events
Пре: 12+



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов