Избрани Новини

Шести кръг от Националния офроуд шампионат ще се проведе край Севлиево

Спорт

29-09-2019, 13:00

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Надпреварата е в дисциплината „Траял”

Офроуд клуб „Севлиево 4х4 екстрйм“ с подкрепата на Община Севлиево организира Шести кръг от националния шампионат по офроуд в дисциплината „траял“. Състезанието ще се проведе на 5 и 6 октомври в село Градница, община Севлиево в пет класа: „Стандартен“, „Модифициран“, „Прототип, „Отворен - софт“ и „Отворен - хард“. Съобразно спецификата ще се използват две отделни, коренно различни трасета.

Записването на екипажите, технически преглед на машините, плащане на такса и получаване на стартови номера и тениски ще е в деня преди състезанието (4 октомври) и на следващия ден  до 9:30 часа.

На 5 октомври от 9:30 до 10:00 часа ще има брифинг и теглене на жребий за старт на състезателите. Точно в 10:30 часа ще стартират всички класове. В 14:00 часа стартира втори манш на клас „Отворен“ и се отварят другите зони. Състезателният ден ще приключи около 18:00 часа.

На 6 октомври в 10:00 часа ще бъде даден отново старт за всички класове, а в 14:00  часа е обявяването на резултатите. Участниците ще имат един час за контестации и претенции преди официалното награждаване на победителите, което ще започне в 15:00 часа в хотел „Хелиос“.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов