Избрани Новини

В Разлог стартира кампания за събиране на капачки (снимки)

Събраните средства ще бъдат инвестирани в родилното отделение на разложката болница

Днес пред сградата на Община Разлог бе поставен контейнер под формата на сърце,на което е  изобразен обликът на майка с две деца, с което се постави началото на кампанията за събиране на пластмасови капачки и в Разлог. Събраните средства ще бъдат инвестирани в родилното отделение на МБАЛ - Разлог. Кампанията е съвместен проект на Община Разлог, ОП„Регионално депо“ - Разлог и ОП „Благоустройство и чистота - Разлог” ЕООД.
"Надявам се,че тази инициатива ще насочи общественото внимание към важността от оказването на подкрепа от местната общественост към добри каузи, възпитание на подрастващото поколение за опазване на околната среда и оползотворяване на ресурсите ", сподели кметът на общината  инж.Герчев.
Могат да се събират всякакви пластмасови капачки - от бутилки за вода, безалкохолни напитки, от козметика, перилни и почистващи препарати. Освен в контейнера под формата на сърце, събраните капачки могат да бъдат предоставени на място в ОП „Регионално Депо“ - Разлог. Най-нетърпеливи бяха децата от ДГ "Незабравка", които първи предадоха своите събрани капачки.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)