Избрани Новини

Дарко и Маргарита Хранова се представят с общ видеоклип (видео)

Видеоклипът е заснет в Банско

Интересна и неочаквана колаборация се появи на музикалната сцена у нас. Това е дуетът между естрадната прима Маргарита Хранова и младият изпълнител Дарко. Тяхната обща песен е със заглавие „Път на любовта“, а как се стига до нея разказва талантливият македонски певец:
„Този проект започна от автора на музиката, текста и аранжимента Иван Беловски, с когото през годините са работили Петя Буюклиева, Дует „Шик“, Фамилия Тоника и много други. След като чух в работен вариант песента, си представих в мислите ми, че трябва да я изпея с певица, която излъчва положителна емоция. И веднага се сетих за Марги Хранова!“, разказва Дарко. „С нея се запознахме преди много години на едно телевизионно участие и аз не знаех много за нея и творчеството й. Но това, което запомних е, че е вечно усмихната и пее винаги с усмивка на лице“, спомня си изпълнителят на Ара мюзик.
Самата Маргарита Хранова е работила с Иван Беловски преди, но останала много учудена от предложението на Дарко за общ проект. Провокирана от желанието за нещо различно, неочаквано и хубаво, едно от най-ярките имена на българската популярна музика приема предизвикателството.
„Път на любовта“ е песен за любов, чието послание е, че именно любовта върти света и пали сърцата.
Видеоклипът е заснет от екипа на режисьора Ненчо Касъмов в 5-звездния комплекс Пирин Голф & Кънтри Клуб в Банско. В лентата участва истински влюбена двойка от лекар офталмолог и фармацевтка, на които скоро им предстои и сватба. Като гост-китарист се изявява Марин Бърдарев.
„Нашата цел беше да създадем проект като песен и видеоклип, който да е приятен за улегналата аудитория, по-скоро за хората, на които им липсват добрата стара шлагерна песен“, разказват Марги и Дарко.
„Път на любовта“ може да се гледа по Фен ТВ и BG Music Channel. Продуцент е Ара мюзик.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов