Избрани Новини

В Плевенско хванаха кандидат-кмет да полива плантация с канабис

Акцията е на криминалисти от Плевен и Кнежа

Кандидат за кметски наместник в плевенското село Староселци бе заловен да полива плантация с канабис, съобщава TrafficNews. 23-годишният Пламен Ганов заловен заедно с неговия 17-годишен помощник Аксиан Миланов. Производителите на марихуана са наблюдавани от седмици от полицията преди да бъдат закопчани.

Акцията е на криминалисти от Плевен и Кнежа, които са задържали двамата ортаци, докато се грижат за нивата. Тя се намира в местността Гачовата колиба, която е много трудна за достигане, обясни кметът на Староселци Людмил Христов Иванов. Той каза, че е потресен, защото двамата младежи били от добри и възпитани семейства.

"Разбрах, че Пламен ще ми е опонент на изборите. Не е лошо момче, баща му се занимава със земеделие, честен и трудолюбив човек. Аксиан е от ромски произход, не е създавал проблеми досега", коментира пред TrafficNews кметът Иванов. "Не знаех, че отглеждат марихуана, никой изобщо не е подозирал нещо подобно. Това е абсолютно труднодостъпна местност на  границата на нашето землище с това на Долни Луковит. Аз също се занимавам със земеделие, за пръв път виждам такова нещо", заяви още той. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов