Малките „Болярчета“ /2011 г./ спечелиха първият турнир за деца на Мини футбол RDJ

Спорт

21-08-2019, 15:29

Снимка:

Бетина Джепкова

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Той се проведе в казанлъшкото село Шейново

В казанлъшкото село Шейново се проведе първият турнир за деца на Мини футбол RDJ, организиран от местната спортна фамилия Джепкови. Теренът, на който се водеха ожесточени футболни битки, бе модерното спортно съоръжение, изградено на територията на селището.

Отборът на ФК „Болярчета“ родени 2011 г. спечели първият турнир за деца на Мини футбол RDJ в село Шейново. Спортният празник бе организиран от фамилия Джепкови, а в надпреварата участваха още ДФК „Филипов“ Казанлък, „Пловдив Сити“ гр. Пловдив и ФК „Верея“ Стара Загора. За най-добър вратар на турнира бе отличен Лъчезар Александров от търновския клуб „Болярчета“.

„Получи се прекрасен празник на децата. Благодаря на всички, които се отзоваха“, коментира пред медиите един от организаторите Тотьо Джепков.

„Всичко, което направихме ни радва много, защото виждаме усмивките на лицата на хората и благодарността, че децата се забавляваха. Футболът и спортът въобще изграждат характерите, правят децата отговорни и съвестни. Затова всички тези деца стават общи приятели, превръщат се в по-добри хора и гледат само напред. Това а нас като организатори е радостно и супер стимулиращо“, каза още Джепков.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"