Нов пенсионерски клуб вече събира наборите в Кърналово (Снимки)

Над 100 човека откриха новата придобивка

Официално беше осветен новият клуб на пенсионера в третото по големина село на община Петрич – с.Кърналово. Клубът се намира в сградата на местното читалище "Гоце Делчев". Помещението е напълно обновено и оборудвано със средства от бюджета на Община Петрич по предложение на кмета Димитър Бръчков. На церемонията за откриването на клуба присъстваха над 100 пенсионери от селото. Кметът на общината Димитър Бръчков отчете, чe в село Кърналово само през тази година са направени инвестиции в размер на над 250 хил лв. в т.ч. нов сондаж и помпа за питейна вода, подмяна на водопровода и бетониране на ул. „Стою Хаджиев“, довършване ремонта на една от най-дългите улици в селото – ул. „Ванюша Валчук“ и новият клуб на пенсионера.

"Знаем, че имаме още много работа, следваме решаването на проблемите според тяхната неотложност и ще продължим", каза в приветствието си към жителите на селото кметът на община Петрич. Кметът на село Кърналово Стоян Бойчев открои добрия синхрон в работата с кмета Димитър Бръчков и съветниците. "За кратко време г-н Бръчков доказа, че може да бъде добър стопанин на общината. Нека с наша подкрепа продължи да е кмет на община Петрич", пожела Стоян Бойчев.

Молебен за здраве отслужи енорийският свещеник Иван. Специален гостуващ изпълнител беше обичаният от няколко поколения Кирил Костов, а местната поетеса Зоя Войнова поздрави всички със стихотворение написано за повода.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен