Избрани Новини

Пожар след детска игра изпепели каруца и 200 кг сено в Белене

Животът

20-08-2019, 10:18

Снимка:

pixabay

Автор:

pleven.utre

Всичко от Автора

Шест пожара в сухи треви са гасили огнеборците от региона вчера

На 19 август 2019 година огнеборци от Регионалната дирекция са гасили шест пожара запалени в сухи треви в областта. Инцидентите са регистрирани в землищата на градовете Славяново и Гулянци и селата Гиген, Бреница в необитаем двор, Гривица – до сметището и в село Петърница между дворове на обитаеми къщи.

 

Екипи на Регионалните служби в Плевен и Белене продължават да оказват  съдействие на Регионалната пожарна дирекция във Велико Търново, при ликвидирането на пожара в отпадъци на старото сметище в град Свищов.

 

В землището на село Крушовица вчера се е самозапалил комбайн. Сигнал за инцидента е постъпил в 17:07 часа. Горял е остатъчен продукт от жътвата между бункер и ротори на комбайна. Машината няма видими поражения, но се очаква експертна оценка от застраховател.

 

Детска игра е причината за пожар в частен имот в град Белене, възникнал вчера. На място са изпратени служители от РСПБЗН-Белене за локализиране и потушаване на пламъците. Установено е, че детска игра е запалила купа със сено.  Унищожена е една каруца и 200 кг сено. Пострадали няма.

Снощи около 21:30 часа беше запалено стърнище в землището на село Милковица. Бързата реакция на служители от РСПБЗН-Гулянци доведе до ограничаване и потушаване на огнището.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов