Избрани Новини

Кюстендилци гледат лентата "Снимка с Юки"

Режисьорът Лъчезар Аврамов лично ще представи своя филм

Инициативата „София Филм Фест на път“ за седми път продължава в Кюстендил. Това става в сътрудничество с Община Кюстендил. На Арката на площад „Велбъжд” в центъра на града и тази вечер в 21.00 часа ще се съберат всички киномани. Ако случайно вали, филмите ще се прожектират в залата на НЧ „Братство 1869”. Входът е свободен.
В съботната киновечер на 17 август, с начален час 21.00 канят зрителите на среща с българския филм „Снимка с Юки“ на режисьора Лъчезар Аврамов. В творбата участват Руши Видинлиев, японската актриса Кики Сугино, българинът, „завладял“ Холивуд – Димитър Маринов, както и легендарният наш боксьор Севдалин Тодоров.

Българин и японка се срещат в Канада, където и двамата водят имигрантски живот, и се женят. Те искат да имат дете и пристигат в България, за да започнат инвитро процедури, но един трагичен инцидент променя плановете им и вече нищо не може да бъде същото. Режисьорът Лъчезар Аврамов ще бъде специален гост на „София Филм Фест на път“ и лично ще представи своя филм пред публиката в Кюстендил.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)