Избрани Новини

Пожари горяха през уикенда в Благоевградско

Пламна къща в Белица

За периода от 08:00 часа на 2.08. до 08:00 часа на 5.08. в звената  за ПБЗН при РДПБЗН-Благоевград са регистрирани 26 сигнала за произшествия. Ликвидирани са 10 пожара. С преки материални щети са възникнали 5 пожара:

- На 3.08. около 00:21 часа е получен сигнал за пожар в апартаментен комплекс в местността Шипоко, землище на Банско. Погасен е от екип на РСПБЗН-Банско. Щетите са бяла, черна и компютърна техника, домашно имущество, опушени стени, мебели. Причината за пожара и стойността на нанесените щети са в процес на установяване.

- На 4.08. около 03:03 часа е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Хюндай Санта Фе“ в с.Господинци, община Гоце Делчев. Погасен е от екип на РСПБЗН-Гоце Делчев. Причината за пожара и стойността на нанесените щети са в процес на установяване.

- На 4.08. около 20:33 часа е получен сигнал за пожар в къща в Белица. Погасен е от екип на РСПБЗН-Разлог. Щетите са бяла, черна и компютърна техника, домашно имущество, опушени стени.

- На 4.08. около 10:37 часа е получен сигнал за пожар в микробус в с.Катунци, община Сандански. Погасен е от екип на РСПБЗН-Сандански. Причината е техническа неизправност.

- На 4.08. около 17:07 часа е получен сигнал за пожар в газов котлон в частен дом в Петрич. Погасен е от екип на РСПБЗН-Петрич. Щетите са бяла и черна техника, опушени стени.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов